KYSTEN ung

Er du mellom 13 og 26 år og interessert i kyst og friluftsliv? Vil du prøve noe nytt i sosiale fellesskap, eller er du allerede dreven på havet? KYSTEN ung har aktiviteter som passer for alle, og vi vil ha deg med på laget!

Bli medlem i KYSTEN ung i dag!
Pris: 250,- i året
Kontakt: Kari Brenna Rian, kari@kysten.no, tlf.: 900 50 541
Besøk oss gjerne også på Facebook og Instagram

Foto: Heidi Thöni
Foto: Heidi Thöni


KYSTEN ung er Forbundet KYSTENs ungdomsorganisasjon. I Forbundet KYSTEN verner vi tradisjonell kystkultur gjennom bruk - ikke bare fordi det er tradisjon, men fordi det er spennende, sosialt og lærerikt - fordi vi har det gøy! Vi arbeider for at unge mennesker kan bli med på å verne om gamle båt- og kysttradisjoner. Dette gjør vi blant annet gjennom å skape gode opplevelser langs kysten for våre ungdomsmedlemmer.

Sammen med kystlagene arrangerer KYSTEN ung ulike aktiviteter for ungdom mellom 13 og 26, året rundt! Alle er velkomne, man trenger verken kunnskap eller erfaring med båt og seiling for å bli med. Her lærer vi av erfarne kystfolk og av hverandre, alltid i hyggelige fellesskap.

Kystlagene har ulike tilbud og arrangementer innenfor alt av kystfriluftsliv, håndverk og ulike former for mekking og verkstedarbeid. Kystlagene har mange dyktige håndverkere som gjerne deler sine ferdigheter om bygging av båt og naust, restaurering, veving, barking, smiing, taufletting og mye mer. Flere kystlag har også matgrupper, sanggrupper, seilskuter, fiskeskøyter og kajakker.

Bli kjent med ditt lokale kystlag her.

Se kommende arrangementer her på hjemmesiden, på KYSTEN ung sine sosiale medier og på Ung Fritid. Kontakt ditt lokale kystlag for informasjon om hvilke tilbud de har for unge i sitt område.

Som medlem i Forbundet KYSTEN og KYSTEN ung får du tilsendt Tidsskriftet KYSTEN 5 ganger i året.

KYSTEN ung er nyoppstartet, og alle kystlag har ikke ungdomsgrupper enda. Ta kontakt med ditt lokale kystlag eller med Rådgiver for Friluftsliv og Ungdom, Kari, hvis du har spørsmål. Hvis ditt lokale kystlag ikke har en egen ungdomsgruppe er du uansett velkommen til å være med på kystlagsaktivitetene, og om du får med noen flere unge kan dere starte opp deres egen ungdomsgruppe!

Foto: Tora Bakkemo


VÅRE ARRANGEMENT