Den nye Kystsangboka

Endelig! Kystsangboka vår kommer i ny utgave.

95 vakre sanger om kyst og hav mellom to permer.
95 vakre sanger om kyst og hav mellom to permer.
27.12.2020

Kyst og sjø har i alle tider inspirert folk til å skrive vakre viser. Denne sangskatten er en viktig del av vår maritime kulturarv, og tas best vare på gjennom aktiv bruk. Syng sangene sammen. Lær dem utenat. Syng dem i lystig lag, alene til rors eller for ungene på sengekanten.

Første utgave av Kystsangboka ble lansert under Forbundet KYSTENs landsstevne i 2014. Sangutvalget var basert på innspill fra kystlag i hele landet. Boka ble en salgssuksess, og har allerede vært helt utsolgt i to år. Nå kommer endelig en ny! I andre utgave har vi byttet ut rundt halvparten av sangene, og rendyrket kysttematikken enda mer. Også denne gang er den en blanding av store klassikere og mer samtidig visekunst. Etter ønske fra aktive sangbokbrukere har vi gjort den lettere å lese med større font og litt større format. Den praktiske spiralryggen er med videre.

Redaksjonen har bestått av vår Tore Friis-Olsen, Jon-Roar Bjørkvold, Kjeld Lunde, Odd Steenberg og Tuva Løkse. Utgivelsen er et samarbeid mellom Forbundet KYSTEN og forlaget Noteservice.

Bestill den i nettbutikken på kysten.no eller på e-post til mona@kysten.no