Vil du jobbe med friluftsliv, ungdom og kulturminner?

Vår rådgiver for ungdom og friluftsliv tar årene fatt mot noe oppgaver, og etterlater seg en spennende ledig stilling hos oss.

Foto: Tuva Løkse
Foto: Tuva Løkse
25.05.2021

Forbundet KYSTEN søker en selvstendig person med kunnskap om friluftsliv og kulturminner for tiltredelse i fast stilling i Oslo fra 1. september 2021.

Rådgiveren har et overordnet ansvar for å følge opp og utvikle satsningen på kystfriluftsliv og ungdom i Forbundet KYSTEN. Viktige arbeidsoppgaver vil være ulike prosjekter og kampanjer, søke finansiering av disse og hjelpe til med å organisere aktiviteten i kystlagene. Fokus vil være på kulturminner og friluftsliv. Man må regne med å bidra under diverse stevner og arrangementer og jobben medfører noe reising til flotte steder langs kysten.

Kvalifikasjoner som er ønsket; relevant utdanning og arbeidserfaring, samt god muntlig og skriftlig framstillingsevne. Erfaring med formidling og prosjektledelse er ønskelig. Personen må like å jobbe selvstendig med prosjekter og ønske å være med på å videreutvikle organisasjonens friluftslivs- og ungdomsarbeid. Vi ønsker oss et mangfoldig arbeidsmiljø, og oppfordrer personer med flerkulturell bakgrunn til å søke.

Rådgiveren vil være ansvarlig overfor generalsekretæren og forventes å bidra noe i administrative oppgaver. Lønn etter avtale.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til generalsekretær Per Hillesund på telefon 957 09 193.

Søknadsfrist 30. mai. Søk via Finn.