Vikariat som kommunikasjonsrådgiver

Vil du bidra til å videreutvikle Forbundet KYSTENs kommunikasjonsarbeid? Send oss en søknad innen 16. mai.

Foto: Tuva Løkse
Foto: Tuva Løkse
29.04.2021

Forbundet KYSTEN søker en selvstendig person med kommunikasjonsbakgrunn og kunnskap om kulturminner og frivillighet. Stillingen som kommunikasjonsrådgiver er et syv måneders vikariat med mulighet for forlengelse. Ønsket tiltredelse 10. august 2021.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Sikre god kommunikasjon innad i organisasjonen

• Synliggjøring av organisasjonens arbeid

• Nettsider, sosiale medier og presseinnsalg

• Få Forbundet KYSTEN på i samfunnsdebatten der det er naturlig

• Noe tekstproduksjon til eget medlemsblad

• Delta i planlegging og gjennomføring av stevner, seminarer og konferanser

• Bistå i politisk påvirkningsarbeid

• Lederstøtte

Vi ser etter en kreativ og strukturert person med relevant utdanning og arbeidserfaring, samt god muntlig og skriftlig framstillingsevne. Personen må like å jobbe selvstendig og ønske å videreutvikle organisasjonens kommunikasjonsarbeid. Vi ønsker oss et mangfoldig arbeidsmiljø, og oppfordrer personer med flerkulturell bakgrunn til å søke.

Kommunikasjonsrådgiveren vil være ansvarlig overfor generalsekretæren og kan bli pålagt noe administrativt arbeid ut over sine primære arbeidsoppgaver. Noe reising og helgearbeid må påregnes. Lønn etter avtale.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt generalsekretær Per Hillesund på telefon 957 09 193.

Søknadsfrist 16. mai.

Søk her

Om oss

Forbundet KYSTEN er en landsomfattende frivillig kulturvernorganisasjon som tar vare på kystens kulturminner og kulturarv. Det gjør vi under mottoet "Vern gjennom bruk". Vi har rundt 10.000 medlemmer og 121 lokale kystlag langs hele norskekysten fra Halden til Varanger. Til sammen tar kystlagene vare på mer enn 700 små og store fartøy og over 40 000 m2 bygninger, brygger og anlegg. Forbundet KYSTEN har siden 2016 vært akkreditert som rådgivende organisasjon for UNESCO innen kystkultur, fartøyvern og maritimt kulturminnevern. Sekretariatet holder til i trivelige lokaler i Oslo sentrum og har for tiden fem årsverk.

Velkommen ombord!