Forbundet KYSTENs landsstevne 2021 avlyst

Det er med tungt hjerte Jeløy kystlag og landsstyret i Forbundet KYSTEN ble enige om å avlyse landsstevnet 2021 grunnet koronapandemien.

Kanalen i Moss skulle være full av flotte båter til sommeren. Det må vente. Foto: Marit Lutnes
Kanalen i Moss skulle være full av flotte båter til sommeren. Det må vente. Foto: Marit Lutnes
13.02.2021

Sommerens landsstevne skulle sette Moss på kystkulturkartet. Jeløy kystlag planla det som lå an til å bli et flott landsstevne rundt kanalen i byen. I helgen ble det besluttet at det ikke lar seg gjennomføre. Beslutningen ble truffet på bakgrunn av fler faktorer som pekte i samme retning. Det er stor usikkerhet rundt de muterte virusvariantene og hva som vil være smittesituasjonen i sommer. Et år inn i pandemien er det vanskeligere å skaffe sponsorer til kulturarrangementer. Og med strenge restriksjoner på å samles er det vanskelig å rekruttere de frivillige som trengs til både planlegging og gjennomføring av arrangeenter.

Leder i Jeløy kystlag, Stian Nergaard Nilsen, sammen med Marit Lutnæs og Jørgen Tadvin. Sammen med resten av kystlaget får de nå fokusere på andre og mer overkommelige oppgaver til koronapandemien har gitt seg. Tusen takk for innsatsen! Foto: Tuva Løkse

Vi har stor forståelse for at Jeløy kystlag ønsket å avlyse, og takker for det gode arbeidet de allerede hadde lagt ned i planleggingen. Vi håper å snart kunne komme tilbake til Moss, og fylle byen med flotte farkoster, liv og kystkultur ved en senere anledning.