Arrangementer i 2021

Det er usikre tider, men vi planlegger en rekke spennende arrangementer ut over sommeren og høsten 2021. Få oversikten her.

Vi håper å snart kunne være i samme båt igjen! Foto: Tuva Løkse
Vi håper å snart kunne være i samme båt igjen! Foto: Tuva Løkse
17.03.2021

Noe av det viktigste Forbundet KYSTEN gjør er å samle folk. Våre 10 000 frivillige kystlagsmedlemmer trenger møteplasser der vi kan lære av- og inspirere hverandre. Ikke minst trenger kystens kulturminner folk som fyller dem med mening, liv og aktivitet. Vår største møteplass, Forbundet KYSTENs landsstevne, måtte dessverre avlyses igjen i år, men vi håper å få til mye annet.

Vi satser på ungdom
I 2021 har vi firedoblet tilbudet vårt til ungdommer. Det gjør vi fordi vi ønsker å engasjere flere unge i sin lokale kystkultur, og gi dem gode opplevelser med kystfriluftsliv. At vi arrangerer ungdomsseilaser fire steder i landet gjør også at det er mulig for mange å finne et tilbud i sin del av landet hvis det til sommeren fremdeles er frarådet å reise. Vi har inngått gode samarbeider med kystlag, miljøer, museer og fartøyvernsenter om det vi håper blir uforglemmelige sommeruker for ungdommene som melder seg på.

Begivenhetsrik høst
Til høsten blir det igjen råseilseminar, etter en pause i 2020. Sammen med UiT arrangerer vi en ny tradisjonsbåtkonferanse. Og kystlagene i farvannene rundt Sandefjord og Grimstad kan se frem til regionale kystlagsseminarer i september og oktober. (Datoer for disse to kommer snart.)

Usikkerhet rundt filmlansering
Vår dokumentarfilm "Båtbyggerne" ble ferdig og skulle lanseres våren 2020, med en rekke arrangementer rundt i landet. Dette ble i første omgang utsatt med ett år, og nå er det utsatt enda litt. Vi tar avgjørelsen i løpet av våren om vi gjennomfører dette i juni eller venter til august. I mellomtiden kan dere nyte traileren her.

Kryss fingrene med oss for at pandemien ikke setter en stopper for planene våre!

Se hele listen av datofestede arrangementer her.