Vi støtter friluftslivsaktivitet for ungdom og innvandrere

Vil kystlaget ta med ungdom eller innvandrere på hyggelige og inkluderende kystfriluftsliv? Da kan dere søke om prosjektmidler. Frist: 5. juni.

På seiltur med Vinnesholmen kystlag. Foto: kystlaget
På seiltur med Vinnesholmen kystlag. Foto: kystlaget
6.05.2020

Vi har i år fått tildelt midler fra Miljødirektoratet til friluftsaktiviteter med to målgrupper, ungdom og innvandrere. Disse vil vi gjerne dele ut til kystlagene etter søknad, slik vi har gjort med "Velkommen om bord"-midlene tidligere.

Målet med midlene er å skape friluftsaktiviteter med ungdom og personer med innvandrerbakgrunn, og at tiltakene aller helst gir mulighet for økt aktivitet og deltagelse over tid.

Dessverre er det jo liten mulighet for å gjennomføre sosiale aktiviteter som vanlig med pågående korona-tiltak. Men midlene er der, så hvis kystlag ønsker å bruke tid nå på å planlegge aktiviteter som kan gjennomføres når og hvis det blir mulighet, så er dere velkomne til det!

Om dere har aktiviteter, som dugnad eller lignende, som lar seg gjennomføre på en smittefri måte/etter gjeldende anbefalinger og allerede pågår, og gjør tiltak for å inkludere ungdommer eller innvandrer i dette, så gi beskjed så vil søknaden behandles raskt.

Søknader kan sendes inn i dette skjemaet https://fs12.formsite.com/kysten/sokaktivitetsmidler/index.html

Søknadsfrist: 5. juni, men tidlige søknader om støtte til aktiviteter som skal i gang snart vil bli behandlet snarest. Har du spørsmål? Kontakt Mathilde Gabrielsen Vikene, mathilde@kysten.no.