Nytt mannskap på kontoret

Denne uken startet Tora Bakkemo (21) i jobben som rådgiver for friluftsliv og ungdom hos oss. Hun skal vikariere i stillingen i ett år. Velkommen!

Tora Bakkemo er i ferd med å bli en erfaren høvedskvinne. Vi håper hun også kan trives på kontoret med oss! Foto: privat
Tora Bakkemo er i ferd med å bli en erfaren høvedskvinne. Vi håper hun også kan trives på kontoret med oss! Foto: privat
16.09.2020

«Mitt navn er Tora Bakkemo, jeg er 21 år på papiret og en gammel sjøulk i virkeligheten.» Sånn startet Toras jobbsøknad, da vi rett før sommeren utlyste et vikariat som rådgiver for friluftsliv og ungdom i Forbundet KYSTEN. Vår medarbeider Mathilde Gabrielsen Vikene har fått innvilget et års permisjon for å fullføre studiene, og det er hennes plass som nå fylles av den unge gamle sjøulken Tora. En viktig del av oppgaven er å engasjere fler unge i aktivt kystfriluftsliv i tradisjonelle båter. Akkurat det har Tora de beste forutsetninger for. Tidligere i år ble hun tildelt Sparebank Nord Norges topptalentstipend for sin lidenskap for råseiling og sterke ønske om å dele dette med omverdenen. Hennes ambisjon på lang sikt er å kunne starte opp sin egen bedrift der hun tar med turister, skoleelever, hverdagskvinnen og mannen ut på fantastiske turer i Nord Norge med fembøring.

Tora Bakkemo er fra Bodø, har gått seilingslinja på Fosen folkehøgskole, og brukt det siste året på relevante jobber og oppdrag som høvedskvinne, turleder og mannskap.

- Jeg ser på jobben hos Forbundet KYSTEN som en perfekt mulighet til å bli bedre kjent med alt som spirer og gror i kystlagene! I tillegg får jeg jobbe med friluftsliv og ungdom, noe som jeg synes er kjempespennende. Jeg er utrolig heldig som får sjansen til å jobbe med så mange som er engasjerte for det samme som meg, og jeg gleder meg til å få ta del i spennende prosjekter det kommende året, sier Tora om jobben hun nå tar fatt på.

I sekretariatet er vi glade for å ha nytt mannskap på plass. Ta godt imot henne!