Søk støtte til studiereise

Er du tillitsvalgt eller kurslærer i kystlaget, og trenger litt faglig påfyll? Da har du mulighet til å søke om reisestøtte fra Voksenopplæringsforbundet.

Hvordan gjør de det andre steder? En studiereise kan gi mange nye tanker og mye inspirasjon til eget arbeid. Foto: Tuva Løkse
Hvordan gjør de det andre steder? En studiereise kan gi mange nye tanker og mye inspirasjon til eget arbeid. Foto: Tuva Løkse
29.10.2018

Følgende kriterier gjelder for ordningen:

  • Du må være kurslærer, tillitsvalgt eller ansatt i et studieforbund eller i en organisasjon som er medlem i et studieforbund.
  • Du planlegger en reise som kan bidra til kompetanseheving, inspirasjon eller idéutvikling i ditt og din organisasjons opplæringsarbeid.
  • Du som arbeider på "grasrota" oppfordres til å søke.

Her finner du søknadsskjemaet. Søknadsfrist 19. november.

Forbundet KYSTEN er del av Studieforbundet kultur og tradisjon, og kan derfor få støtte til kursaktiviteten i kystlagene ved å rapportere inn kursene våre dit. Alle studieforbundene er samlet i paraplyen Voksenopplæringsforbundet, som nå utlyser reisestipender.
Ansatte i Forbundet KYSTEN har i flere omganger fått støtte gjennom denne ordningen, nå sist til en reise til Venezia og tradisjonsbåtregattaen Regata Storica. Les artikkel fra reisen her. Vi håper flere fra kystlagene vil søke!