Ungdomsseilas med S/S Svanen

Er du mellom 13 og 19 år og er klar for nye eventyr? Bli med og få en opplevelse for livet. Sammen skal vi seile, navigere, bade, lage mat og nyte deilige sommerdager til sjøs.

Svanen 2014 Foto Tuva Løkse

Det blir ungdomsseilas fra Oslo til Bragdøya fra 18. til 24. juli om bord i skonnerten «Svanen». Forbundet KYSTEN samarbeider med Norsk Maritimt Museum som eier skuta. På seilasen vil du lære om seiling, navigering, sikkerhet på havet og alt som sjømannskap og fellesskap på havet innebærer. Seilasen ender på Forbundet KYSTENs landsstevne på flotte Bragdøya utenfor Kristiansand. Der får du mulighet til å møte likesinnede, både unge og gamle, og oppleve flere sider av kystkulturlivet og kystens tradisjoner. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Kari Brenne Rian, rådgiver for friluftsliv og ungdom i Forbundet KYSTEN.

Egenandelen på 2500 kroner inkluderer mat og drikke for hele oppholdet, overnatting om bord og erfarent og kunnskapsrikt mannskap som tilbyr opplæring i seiling og sjømannskap. På grunn av begrenset plass på seilasen, vil medlemmer av KYSTEN Ung prioriteres. Et ungdomsmedlemskap koster 250 kroner i året.nMer info her.

Påmelding her.